Mobning

DETTE MENUPUNKT ER UNDER OPBYGNING

Det gode venskab

Elevmægler

Dette er et initiativ mellem 3 af kommunens folkeskoler, der handler om en særlig gruppe af skolens ældste elever, der er blevet uddannet i konfliktmægling.

Du kan læse mere om projektet her.

Legepatrulje

Legepatruljen har et mål om at få børn til at bevæge sig mere i løbet af skoledagen, gennem leg i frikvartererne. De ældre elever bliver uddannet til legepatruljer på én-dagskurser.

Tilbage på skolen er det så legepatruljens opgave, at sætte gang i legen for de yngre skoleelever.

Sammenhold

Skolepatruljen

Skolepatruljen består af en gruppe på ca. 20 børn fra 6. kl., derved skoledagens start og slutning, sørger for at deres skole kammerater kommer sikkert over vejen til og fra skole. Eleverne der er med, bliver bl.a. belønnet med en tur til Hansapark forlystelsespark i Tyskland.